Αεροβόλα Όπλα

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.

Σύνολο : €0.00

Προφίλ

Το όνομα "Πετρίδης" εμφανίζεται για πρώτη φορά στην κυνηγετική αγορά στα τέλη της δεκαετίας του ΄60 με τον ιδρυτή της Πέτρο Πετρίδη. Το κατάστημα της οδού Λαγκαδά 1 στη Θεσσαλονίκη θα εξυπηρετεί για χρόνια με μεράκι και συνέπεια τους Ελληνες κυνηγούς μέχρι το 1993 που σταμάτησε την δραστηριότητα του λόγω κατεδαφήσεως του κτιρίου.
Ηδη όμως από το 1990 τα παιδιά του (ο Νίκος, ο Σάκης και η Ελλη) έχουν ανοίξει ένα νεο κατάστημα στην οδό Εγνατία συνεχίζοντας έτσι την οικογενειακή παράδοση.

Το 1999 ανοίγουν και δεύτερο κατάστημα επί της οδού Πολυτεχνείου και μεταφέρεται εκεί το κομμάτι της κυνηγετικής δραστηριότητας με μεγάλη ποικιλία προιόντων υποστηριζόμενα από τον Νίκο και την Ελλη και στο κατάστημα της Εγνατίας συνεχίζει ο Σάκης μετατρέποντας το πλέον στο πρώτο "καθαρά" αεροβολάδικο της Ελλάδας.

Μέσα από την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ποικιλία σε αεροβόλα, βολίδες και παρελκόμενα συνδιαζόμενα πάντα με τις καλύτερες τιμές προσπαθούμε να υπηρετούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την ιδέα του αεροβολισμού.Το νεο βήμα της εταιρείας "ΠΕΤΡΙΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ" είναι η δημιουργία της ηλεκτρονικής διεύθυνσης "www.e-aerovolo.gr" ώστε να μπορούν οι πελάτες να ενημερώνονται άμεσα για τα προιόντα της εταιρείας και να κάνουν όποιοι θέλουν και τις παραγγελίες τους.
Το κατάστημα μας στην Εγνατία 3 είναι στη διάθεση σας για να δείτε και να ενημερωθείται για τα προιόντα και από κοντά.
Από αρχές Ιουνίου του 2018 το κατάστημα μεταφέρθηκε παραδίπλα Εγνατία 9 σε μεγαλύτερο χώρο για καλύτερη προβολή και μεγαλύτερη ποικιλία αγαθών.
Παρακάτω είναι μερικές φωτογραφίες από το νέο μας χώρο Εγνατία 9 Θεσσαλονίκη.Σας ευχαριστούμε που επισκευθήκατε την ιστοσελίδα μας.